Η ΓΡΑΜΜΗ ΡΟΔΟΥ είναι μέλος της ΠΕΕΔ, δραστηριοποιείτε στον χώρο της μεταφοράς από το 1991 και αποτελεί συνέχεια της μεταφορικής εταιρίας <<ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ε.Π.Ε.>>. Ιδρύθηκε με βασική δραστηριότητα τις μεταφορές εμπορευμάτων και με δύο κέντρα εξυπηρέτησης στη Ρόδο και στην Αθήνα αλλά και με τα ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά της μπορεί να προσφέρει άριστες υπηρεσίες σε εθνικό επίπεδο δικαιώνοντας πάντα τις προσδοκίες των πελατών της. Με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο των μεταφορών και μένοντας πιστή πάντα στην φιλοσοφία της, για την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των συνεργατών της, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες μεταφορέων στα Δωδεκάνησα. Το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυάται την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά των αγαθών σας. Στόχος μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο τομέα της μεταφοράς, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση κάθε πελάτη μας.

Επίσημος συνεργάτης μας στον Ιατρικό, Φαρμακευτικό-Νοσοκομειακό χώρο και στον όγκο της καθημερινής διανομής των φαρμακευτικών , παραφαρμακευτικών, ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων και μηχανημάτων, γεννοσήμων και διαγνωστικών οργάνων , αντιδραστηρίων και αναλώσιμων προϊόντων στον χώρο των Νοσοκομείων, είναι ο Όμιλος διανομών Λιναρδάκη.

Η εταιρεία μας στην προσπάθεια της να εξυπηρετεί όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα σε ότι αφορά τη μεταφορά αγαθών συνεργάζεται με τις εταιρίες ΜΕΛΙΣΣΑΣ Α.Ε ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΠΕ και ΚΙΦΑ Α.Ε για ανταπόκριση με την Θεσσαλονίκη.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές πατήστε πάνω στο όνομα της εκάστοτε εταιρείας που επιθυμείτε.